Slideshow default.
Slideshow background

lamp

“Zoom” is een lamp waarmee iets bijzonders gebeurt als je hem aandoet: Illustraties, foto’s en verborgen lagen komen tot leven. Dat gebeurt middels prints van hoge kwaliteit aan de buitenzijde van de lamp.

“Zoom” is een lamp waarmee iets bijzonders gebeurt als je hem aandoet: Illustraties, foto’s en verborgen lagen komen tot leven. Dat gebeurt middels prints van hoge kwaliteit aan de buitenzijde van de lamp. Dit biedt veel mogelijkheden voor het uiterlijk van Zoom, zodat voor elk interieur een unieke Zoom ontworpen kan worden. De drager is transparant en licht, zodat vooral de print wordt benadrukt. Het karakteristieke van de lamp, de transparante plaatjes bijeengehouden door ringen, blijft altijd hetzelfde.

Zoom bestaat uit 27 transparante Petg plaatjes van 3mm dik, full colour geprint, mat gevernist, 36 PLA 3D geprinte verbindingsringen, E27 fitting. Afmetingen: 40 x 40 cm.

Zoom is ontstaan uit onze wens om een nieuw veelzijdig lichtarmatuur te ontwerpen door middel van full color vlakdruk en een 3D printer. Een belangrijke uitdaging tijdens het proces was om de constructie van de lamp licht en transparant te houden en het licht van de lichtbron op een zo egaal mogelijke manier van binnenuit door de print te laten schijnen.

lamp

Producten van de ontwerper

Blijf op de hoogte en meld u hier aan voor de nieuwsbrief