Slideshow default.
Slideshow background

kastopstelling cube

De CUBE is een ruimtelijk blok in het interieur van het verbouwde pand, waarin een aantal functies is ondergebracht: de toiletten, de garderobe, de printerruimte en veel kastruimte.

De CUBE is een ruimtelijk blok in het interieur van het verbouwde pand, waarin een aantal functies is ondergebracht: de toiletten, de garderobe, de printerruimte en veel kastruimte. De CUBE is opgevat als een reusachtig meubel op het scharnierpunt van de twee gebouwvleugels. De CUBE geeft licht en warmte.

De CUBE maakt onderdeel uit van de interieurarchitectuur van de huisvesting van het Elisabeth Strouven Fonds, in opdracht van genoemd fonds.

De CUBE is uitgevoerd in plaatmateriaal, afgewerkt met eikenquartierfineer. Bijzonder zijn de verborgen scharnieren en de dimbare led-verlichting.

kastopstelling cube

Producten van de ontwerper

Blijf op de hoogte en meld u hier aan voor de nieuwsbrief