Slideshow background

Nieuwe expositie Een Schitterende Reis

- Een Schitterende Reis is de titel van de nieuwe expositie in het pand van het Elisabeth Strouven Fonds met werken van Marieke Dorenbosch.

Marieke Dorenbosch toont haar waarnemingen in meerdere landen van verschillende continenten. Het is een schitterende reis geworden van Europa naar Afrika, Azië, Zuid-Amerika en weer terug naar Europa. Nu woont en werkt zij in Antwerpen.

Marieke Dorenbosch noemt haar werk 'emotionele atlassen'. Gebieden waar zij voor langere tijd verbleef zijn artistiek in kaart gebracht waarbij de ervaren emoties uiteenlopen van leven en dood naar geluk en hoop. Mens, natuur en cultuur worden verbonden in schilderijen en tekeningen.
In haar nieuwste werk onderzoekt zij de mogelijkheid om schilderijen in te zetten als akoestisch paneel. Het werken met inkten, potlood en diverse pigmenten op eerder gebruikte hotellakens levert verrassende eigentijdse wandkleden op.

De werken zijn te zien in de ontmoetingsruimte van het Elisabeth Strouven Fonds (Abtstraat 3 Maastricht) op de volgende dagen:
zondag 19 januari - zondag 2 februari - zondag 9 februari - zondag 1 maart. Telkens van 14.00 - 16.00 uur.

Meer info klik hier

Nieuwe expositie Een Schitterende Reis

Blijf op de hoogte en meldt u hier aan voor de nieuwsbrief